Nostalgi


Satt och spanade på inreda.com och fick se alla dessa Barbapappaprylar. Åååh vilka flash backs man fick till 80-90talet! Jag minns fortfarande hur Barbapappa-godiset smakade och såg ut. Om de börjar tillverkas igen så kommer jag vara först till kvarn ;)

Längesedan jag scrappade nått nu... Den 29-30 mars är det Scrapbooking på Svenska Mässan i Göteborg. Dit ska jag så klart ;) Då får jag säkert massa tips och kommer igång mer på pysselfronten ;) Blir ett inlägg om det framigenom hade jag tänkt ;) Om du gillar scrapbooking, eller bara är nyfiken så kan jag rekommendera Annas Scrapbooking i Karlstad, som har både blogg och scrapbooking-shop på nätet. Hon anordnar även kurser i Scrapbooking. Olika teman och nybörjare och lite mer avancerat. Jag och en kompis var på det. Jättekul och så fick man fika ;)

Kram å hej!

Knasigt!

Spanade på youtube och hittade animerade klipp med "Purple and Brown". Så knäppa *fniss*. Om du missat detta så kolla in! Totally min knashumor haha! De gör liksom inte så mycket utan bara skrattar hahaha. Ibland behöver det inte till så mycket för att något skall vara roligt ;)
Vad tyckte du? Vill höra ;)

Nu ska här tvättas vidare. Och nu ser jag att solen kikar in på mig :D


För chokladälskaren ;)


 M&Ms med valfri färg och text. Lite kul som present eller köpa till sig själv. Till en som har allt så är detta kanske ett alternativ ;)

Det var längesen jag skrev något här. Inte så roligt när man varken har photoshop eller kan så mycket om html. Vill ju piffa upp sidan lite...börjat med en ny design, men hade vart kul med en egen ;) Får se hur det blir framigenom hehe...

/Madde

RSS 2.0