Tack SVT!- Tacktacktack! säger jag till SVT för att man kan se reprisen av Allsång på Skansen på nätet. Jobb och annat gör att jag varje år missar Allsången :( Men inte nu längre ;) så: TACK!

Westlife is back! Och Madde är glad!

OJ vad det händer saker! För den som inte redan vet så har jag en crush på Westlife... eller jag har haft det sedan 1998 ungefär men den började avta lite... ska jag vara ärlig så tyckte jag de var bäst när McFadden var kvar i gruppen... Nu har de i alla fall kommit ut med en självbiografi! Snacka om att jag blev glad! :D Istället för att ha dem i cdspelaren kan de även få vara i min bokhylla hihi. Tror jag för en gångs skull ska köpa boken på originalspråket ;)Men Mark...varför är du inte så snygg som du KAN vara?! Bara titta in i kameran å le lite... jaja, dessa karlar :P

Så, nu är mitt fjortisinlägg klart... ;)

Smakprov på Italien (och Sydtyskland)

Livet är tråkigt utan Photoshop! Jag vill så gärna göra ett fint kollage med en del av mina semesterbilder, men icke sa Nicke. Det får bli ett "vanligt" inlägg med bilder lite senare. Men ett litet smakprov från resan ska ni, mina trogna läsare, få ;) (Och så får ni ju se hur jag ser ut :P)


I söta byn Pienza, i norra Toscana. Vackert!I Mainau, Södra Tyskland. Också väldigt vackert!

Nu blir det läggdags. Fira kompisars bröllopsdag med grillning imorrn och sedan vidare till mina föräldrar och sen hämta svärmors hundvalp som hon köpt. Mycket som händer på kort tid men ska bli så roligt! Kram och hej!

Fascination och Coca Cola

Har gått flera dagar och försökt komma på vad den där "bra-iga" låten heter som jag hör lite titt som tätt. Men det går inte! Jag hörde den först på radio...och sen på tv. Den var med i en reklam kom jag ihåg...men vilken? Så det fick bli lite googlande. Och idag hittade jag reklammusik.se! Toppen alltså! Då var det bara att försöka kolla igenom alla och se vilken det var hehe... Minns att det var en som lät som Carola och sjöng på engelska. Till slut hittade jag låten, och videon. Det är Alphabeat med låten Fascination, som Coca Cola har i sin reklamfilm. Och här kommer den:


Veckans stereogram...v 24

Nu är det dags för ännu ett stereogram! Det har blivit ett glapp nu när jag och mr D har vart på semester, men nu är jag back on track igen.Nu ska jag ut och handla färska jordgubbar. Mums! Och nåt till lunch...hm...får se vad Coop har att erbjuda ;)

Sola lugnt!

RSS 2.0