Grr!

Gissa vad jag har gjort i natt? Nej, jag har lekt tidningsbud :P Blev lite stressigt för jag var tvungen att vara klar vid halv nio senast och det var extra mycket idag... Men det var kul att gasa på i skogarna. Speciellt när det är rullgrus :P
Och nu har bokmässan startat i Göteborg. VILL DIT!! Men såklart har man andra saker planerat. Grrr! Det är ju en av årets stora händelser juh! (I mitt liv :P) Och så hörde jag på radion att Galenskaparna skulle inviga någonting i Trollhättan på lördag. De är ju underbara! Det missar jag såklart också! Fast det klart, man kan ju inte hinna med allt ;) Idag måste jag tvätta och diska. Har hittat undanflykter varje gång, men nu har ursäkterna tagit slut :P Men först: Frukost!

After work

Kom för en stund sen hem från jobbet som tidningsbud - visst låter det glamoröst ;P
Tittar på nyhetsmorgon och käkar smörgår å dricker en kopp varmt vatten med lime i. Godare än det låter ;)
Min måndag:
Sova
Diska
Handla
Laga mat
Plugga

Ser mest fram emot sovandet! Ska lösa dagens sudoku innan jag somnar. Jag är som piggast i hjärnan vid den här tiden. Och så brukar jag "läsa" serierna. Här är det Nya Wermlands Tidning som gäller och mina favvos är Elivs och Pooch Café. Men när jag ska köpa serietidningar så gillar jag bäst Ernie, Larson och Kalle Anka. Ååh, snart kommer nya Ernie ut :D synd bara att man läser ut dem med en gång. Man har ju väntat på tidningen i en evighet och så är det slut nästan direkt. Jaja, underbart är kort, som jag brukar säga :P

Tillbaks till TV-tittandet. /Tjingeling

Scrapbooking

Något jag alltid velat göra men inte haft tid till eller så har jag inte haft råd med det är att göra min egen scrapbook. Jag fick ett scrapbookalbum av mamma sist hon var uppe och jag har en massa pysselgrejer hemma så nu äntligen tänkte jag sätta igång. I veckan hade jag tänkt framkalla bilder som skall vara i. När jag hittar kortläsaren till vår kamera så kommer även bilder på hur det såg ut innan och hur det blev ;) Jag hade tänkt göra ett album med bilder från bröllopet och ett med bilder från semestern i Spanien i somras. Får se vilken jag gör först. Som sagt, bilder kommer snart så håll utkik!

Bloggen ska också bli lite roligare men jag har inte fattat hur allt funkar än ;P Nu väntar min goa säng! Nattinatt!


Bjudningar

Idag var jag och mr. D och en del till hembjudna till några vänner på mat. Vi blev runt tjugo stycken sammanlagt, i alla åldrar. Vi hade jättetrevligt! Sånt här borde man göra oftare! Det behöver inte vara märkvärdigt, bara man tar sig tid och träffas. Alla måste ju äta ;)

På schemat ikväll: plugga, skriva på ett längre (och förhoppningsvis intressantare :P) inlägg och äta upp min jordgubbsglass! Wish me luck! ;)

Höstmys

Hört Peter Jöbacks senaste? Stockholm i natt heter låten. Jag åkte med min man när han delade ut tidningar på natten då jag hörde den på radion. Det var lite ruggigt ute och man såg solen sakta gå upp. Jag smalt direkt! Så vacker låt med pianot och jag fick 'höstmyskänslor' - så där man känner när det mörknar tidigt på kvällen och man tar fram sin favoritkofta och sitter och kanske lyssnar på musik och läser en bok eller sitter och kollar på en härlig film :) (så gör jag i alla fall). Okej jag har en liten crush på Jöback ;) men när ni hör låten så fattar ni vad jag menar ;) Videon kan ses på youtube om ni klickar här. Hela Jöbacks album är ute i handeln nu och jag ska köpa den nästa vecka och se om den är något att ha. Någon som redan hört albumet? Nej nu ska jag och min goa man ta och fortsätta fredagsmysa. Det blir TV-kväll om någon undrar ;P

Tadaaa!

Kul att du hittat till min blogg! Jag har velat skaffa en väldigt länge och nu har det äntligen blivit av *glädjeskutt*. My dear friend lalisen har en blogg (som jag för övrigt har som startsida ;) )och jag vill såklart inte va sämre ;) Det blir väl lite allt möjligt jag kommer att ta upp och jag blir jätteglad om du vill skriva någon rad och kommentera mina inlägg. Jag ska försöka hotta upp sidan lite. Det är ju trist att ha en färdig mall, även om denna är ganska så söt. Nog om detta. Dator har jag haft sen jag va liten så detta blir säkert en lätt match *ehe*. That's all for now folks! Ha en underbar eftermiddag!

RSS 2.0