Stockholm - here I come!

Imorgon drar jag till Stockholm :D Har inte varit där på 2-3 år! Jag ska på konsert med en tjejkompis :) Peter Jöback...heter artisten alltså, inte tjejkompisen :P Det kommer bli trevligt :) Hoppas det blir lite shopping också! Har inte hittat kameraladdaren än så det blir inga bilder än :/ För visst är ni nyfikna på vad jag har att visa :P

Nej nu blir det sängen för mig! Lång dag imorgon! Sov gott alla ni som läser detta ;)

WHY??

Jag frågar: Varför??? ...skall min dator lägga ner när jag som bäst behöver den?? Skolarbete, tal och massa saker jag inte hunnit göra backup på! Det började med att den började låta som en stucken gris, sen la den bara ner och säger att den inte kan hitta systemet :S ... Har den hos en datadoktor nu...får hoppas att det finns en bot!
Kände bara för att berätta detta :P *lättnadskänsla*


Nu ska jag och mannen i mitt liv umgås =) Tv och så ska han ge lite feedback på mitt tal =) Ha en härlig kväll (vem du nu är)!

Kantigt


Är du en som älskar kanterna på kakor och bröd? Då är detta något för dig! (Vet, det låter som TV-shop :P) Fick länken av en vän och tyckte det var en kul idé. Om man inte gillar kanter så kan man bjuda andra ;) det är ju trots allt en fin form.

Det hade varit gott att mumsa på något nu när jag sitter med min skoluppgift, men man kan inte få allt ;) Ska snart dra mig...så: Nattinatt!

Bröllopsdag ^^

331814-4
Idag firar jag och min man två månader som gifta ;)

Solkatter

Katt med bikini
Den här bilden fick jag av en kompis. Haha erkänn att den är rätt söt ändå ;)

Vackert om kärlek

På bröllopet jag var på i helgen läste syskonen till brudgummen upp en dikt som deras far hade skrivit. Jag tyckte den var vacker så jag lägger ut den så andra kan läsa :)

KÄRLEKSVISA

Tag min hand och bär min ring;

fråga mig om ingenting.

Jag är den du söker.


Fjärilsblå är din pupill,

röda dina läppar.

Fråga blomman om du vill

ljus i krans och kläppar.


Håller du mig dyr och kär

älskar du mig som jag är;

önskar ingen annan.

Av Elvin Enqvist


Jippie!

Satt å kollade på youtube och såg att Westlife kommit ut med ny låt!! Jag som är en westlifediggare skuttade av glädje! Deras singel (som för övrigt är en cover på Michael Bublés låt, men det struntar jag i) Home kommer ut senare denna månad är så bra :) Fast ehm...ja jag är väl kanske inte den bästa man kan fråga när det gäller den saken. Jag är glad bara Westlife kommer med en skiva, så man vet att de inte lagt av ;) Deras nya album kommer sista oktober. Då ska jag vara först i kön!

Uppdatering: Digitalkameran hittad! Men tyvärr ingen batteriladdare...hmm...så det dröjer ett litet tag till innan bilder kommer upp på bloggen.

Nu blir det allmänt slappande. Imorgon ska jag till stan och se om jag hittar någon ny kjol eller ett par skor :) Och så ska jag se om jag hittar någon fin bröllopspresent. Bröllop på lördag nämligen ;)

Ha en fortsatt go kväll, everyone! (Alla ni 7 som hittills varit och besökt min blogg :P)

RSS 2.0