Scrappat I


Istället för att bara sätta in bilder i ett album ville jag göra ett scrap-album. Det är ju mycket pilligare, men roligt och så blir det finare, tycker jag ;) Bild ett: ett album jag fick som bröllopspresent av mamma :) Bild 2: Här är mitt första scrappade blad, som jag gjorde på kursen :) Rosa och gulligull, det är min stil ;)
Det är bra med ett album med lösa fickor för då kan man flytta om sina blad. Annars måste man scrappa i ordning och det är bara jobbigt :P


Här är jag inte riktigt klar. Skall lägga till lite mer text, men har inte kommit på vad det ska stå ;) Bokstäverna är utklippta med Quickutz och målade med silverpenna. Hjärtat klippte jag ut från ett vanligt A4 och målade i silver.

Scrap - the beginningJag och Anna var på Scrapbook-kurs i Karlstad för ett litet tag sen. Eller det var mer som några tjejer som samlades för att pyssla och fika. Det var jättekul! Och jag lärde mig en hel del nytt. Man tror kanske att det bara är att klippa och klistra men icke :)

Man fick 20% rabatt på första köpet så jag smällde på stort hehe. På bilden ser ni det mesta som jag köpte. Tången var dyrast så den delar jag å Anna på :)

Ebay!


En kompis till mig berättade för mig om E-bay... Visst jag har ju hört talas om det och så men inte tittat närmare på det. Han hade tydligen gjort massa fynd och jag tänkte att jag ändå kunde kolla lite om det nu är så bra som det verkar...
Ojojoj! Vad mycket det finns! Såg dessa underbara skor! Synd att just dessa inte skickas till Sverige :'( Stort minus att allt på Ebay inte skickas till Sverige...men annars så finns det en hel del att spana in! Ska inte slösa för mycket på våra pengar...vem vet, det kanske blir resa till Honolulu 2009 ;)

Nu ska min säng inte behöva vänta mer på mig... Nattinatti!

RSS 2.0